Castenskiold madklub – Restaurant i Århus

Velkommen til Castenskiolds hjemmeside – en restaurant i Århus

 
Restaurant i Århus? Hvorfor ikke Prøve Castenskiold. Castenskiold er en restaurant og madklub beliggende i Århus. Vores grundkoncept er det friske tiltag, der skal indbyde alle til kulinarisk nysgerrighed, uden der bliver for højt til loftet. Vi har gjort mere plads ved bordene, så den fælles oplevelse over maden bliver ophøjet, uden at priserne følger med. For os er god mad alles ret, og vi vil servere den i vores smukke rammer med nærvær, viden om maden og en stræben efter at give et sanseligt helhedsindtryk, hvor elementerne samles i kulinarisk enhed.

Vores retter skifter ofte, da vi ønsker at udfordre os selv, samtidig med, at vi holder konceptet friskt for vores gæster. Hos Castenskiold skal der være smagsoplevelser for enhver, hvor oplevelse og kvalitet er det bærende, uden at tabe nogen i svinget. Castenskiold bestræber sig af at være en innovativ og nytænkende restaurant i Århus.

 
 

Madkoncept

Christoffer Norton, der før har været på Molskroen, er den nye mand bag Castenskiolds velsmagende madkoncept. God mad er alles ret, og alle har ret til god mad. Ordspillet dækker over køkkenets filosofi, der handler om at udbrede gode smagsoplevelser.Læs mere

Anmeldelse

CastenSkiold har været så heldige at blive anmeldt i Aarhus Update (Det gamle Byens Spiseguide). Klik på Læse mere, for at læse hele den flotte anmeldelse.Læs mere

Klassiske Retter

Køkkenet har til frokost valgt, at tage nogle af de klassiske danske retter op til nyfortolkning.Læs mere

Handicap venlig

Castenskiold er en handicapvenlig mad og natklub. Vi har ingen besværlige trin, men i stedet en elevator til at hjælpe vores handicappede gæster mellem etagerne.

 

Ønsker du at besøge natklubbens hjemmeside Klik her